De voorganger

René Millenaar

Sinds april 2018 is René Millenaar voorganger van Bethel Harlingen. René is geboren en opgegroeid in Aalsmeer. Daar heeft hij een aantal jaren gewerkt als autoverkoper. Op 27 jarige leeftijd heeft hij Jezus leren kennen als zijn persoonlijke Redder en Verlosser. Na gemeentestichtend werk in Aalsmeer heeft René het roer van zijn leven omgegooid en is hij theologie gaan studeren in Heverlee (B). Vervolgens heeft hij stage gelopen in de Vrije baptistengemeente Bethel te Drachten waarna hij voorganger is geworden van baptistengemeente de Ark te Assen.
 
Zes jaar later is René zestien jaar voorganger geweest van de Parousiagemeente te 's-Hertogenbosch. Vervolgens is hij opnieuw vijf jaar werkzaam geweest in Assen en is hij nu part-time voorganger in Bethel Harlingen. René is door de Heer geroepen om te bouwen aan gezonde, geestelijke gemeenteontwikkeling. Dit sluit helemaal aan bij de fase waarin Bethel Harlingen verkeert. Samen met de raad en de gemeente wordt er gewerkt aan een eigentijdse gemeentevisie en wordt deze stap voor stap geïmplementeerd. Jong en oud bouwt met groot enthousiasme, zodat Christus verheerlijkt wordt in Harlingen en omgeving!

 
Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

Matheüs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling