Valentijnspecial op 14 februari met René Millenaar

02 februari 2021

Speciale valentijnsdienst met het thema: Everlasting Love

 

De dienst zal aangekleed worden met muziek over de liefde en ook spreker René Millenaar zal spreken over de betekenis van Gods eeuwigdurende liefde voor jou. De overdenking zal gaan over: drie aspecten namelijk; liefde moet je doen, liefde is een keuze en liefde is te leren.

 

‘We hebben verschillende manieren bedacht om toch voor verbinding te zorgen, zo gaat er een liefdesketting rond waar mensen een boodschap op kunnen schrijven en hebben we de actie op facebook. Een echte knuffel geven gaat nu lastig worden maar we willen op deze manier de mensen die het moeilijk hebben een extra teken van liefde geven.’ Aldus René Millenaar. Je kan bij het bericht op facebook een naam doorgeven van iemand die je een hart onder de riem wil steken. Uit alle doorgegeven namen worden (automatisch) twee personen geselecteerd die tijdens de valentijnsdienst bekend worden gemaakt. De dienst zal zoals alle andere diensten van de afgelopen maanden online te zien zijn op ons youtubekanaal van de Bethel Harlingen. We zien u graag online om 10:00 op 14 februari.

 

Bekijk de promotieposter:

 

  <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

Matheüs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling