Succesvolle 'Marriage Course' toch mogelijk door online editie

14 september 2020

 

WAT IS DE MARRIAGE COURSE?

De Marriage Course is een serie bijeenkomsten waarin je samen met je partner in gesprek aangaat over thema's als communicatie, conflicten, goede seks en 

(schoon)familie. De cursus is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net twee jaar bij elkaar bent of meer dan dertig jaar. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden ‘uit’ je relatie verder te verbeteren.
 

 

HOE HET WERKT

Tijdens de coronacrisis gaat de Marriage Course nét even anders. Omdat het niet mogelijk is om samen te komen, vindt de Marriage Course online plaats. Zorg dat je van tevoren lekker de tijd neemt om samen te eten of te drinken om even bij te praten in een relaxte setting. Kijk de video: Het verhaal van Edwin en Alice.
 

AANMELDING

Zodra je aanmelding binnen is, krijg je van ons een mail om kennis te maken. We vertellen dan hoe de cursus in zijn werk gaat en we hebben een paar vragen voor jou en je partner. 

 

WANNEER?

Op de tijd, plaats en dag die jullie het beste uitkomt ga je samen aan de slag! Zeven weken achtereen. Zorg dat je er een speciaal momentje van maakt voor jullie samen.

 

VIDEO & GOEDE GESPREKKEN

Voor iedere Marriage Course-bijeenkomst is er een video beschikbaar. Deze kijk je samen met je partner. Op verschillende momenten word je gevraagd om de video te pauzeren en samen in gesprek te gaan over het onderwerp of om een van de opdrachten in jullie werkboek te doen. Je kunt de werkboekjes bestellen via Alpha Nederland.

Jullie kijken de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je wekelijks toesturen en hebt de gesprekken in de veilige omgeving van jullie eigen huis.

 

DE THEMA’S

 

1.     Sterke fundamenten leggen

2.     De kunst van communicatie

3.     Conflicten oplossen

4.     De kracht van vergeving

5.     De impact van familie -verleden en heden

6.     Goede seks

7.     Liefde in actie

 

DATA & TIJDEN

Je kunt starten tussen 1 oktober tot 1 februari 2021. Van harte welkom om mee te doen aan de Marriage Course Online! De Marriage Course bestaat uit zeven online bijeenkomsten.

 

AANMELDEN

Ook tijd voor elkaar maken? Meld je hier aan voor de Marriage Course  online.

 

Kijk voor meer informatie op marriagecourse en zoek op Harlingen.  Aanmelden kan ook via secretariaat@baptistenharlingen.nl of neem direct contact op met Anja Schilder 0650642280, info@anjaschilder.nl.

 

Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst.

Graag tot ziens online!          

 

Hartelijke groet Anne Klaas en Anja Schilder

 

 

NAZORG

Het kan zijn dat je vragen hebt of dingen waar je tegen aanloopt in je huwelijk.  Een aantal mensen van het zorg en pastorale team zijn beschikbaar om door te praten of mee te denken over dingen waar jullie misschien tegenaan zijn gelopen tijdens jullie gesprek(ken).  Je kunt het aangeven bij Anne Klaas en Anja Schilder. Zij zullen je dan in contact brengen met de juiste personen.

 

Willen jullie een persoonlijk gesprek met onze voorganger Rene Millenaar? Maak dan een afspraak met hem per mail: millenaar.rene@gmail.com of via 06-50638564<<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling