Save-the-date: Oscar Lohuis, 26 januari, 19:30, Lanen 65

07 januari 2020

Thema Special: Seksualiteit, zoals God het heeft bedoeld met spreker Oscar Lohuis

Oscar Lohuis, ateur van het boek Exclusieve Liefde, spreekt 26 januari over seksualiteit zoals God het heeft bedoelt in de Bethel Harlingen op de Lanen 65 aanvang 19:30.


Wie moet er niet zijn weg vinden in de overvloed aan bloot en seksualisering in onze samenleving? Wat zegt de bijbel hier eigenlijk over? Voor jongeren of ouders met opgroeiende tieners is het een onderwerp waar niet altijd makkelijk over wordt gesproken. Met de snelle toegang tot games, apps en sites waar seksualiteit niet altijd exclusief meer blijkt is de stap tot een serieus gesprek soms lastig te maken.
 

Het boek van Lohuis, Exclusieve Liefde, is geschreven voor jongeren en mensen die willen gaan trouwen, maar is ook bedoeld tot aanzet voor gesprek tussen de generaties. Praten over onderwerpen die met de liefdesrelatie, seksualiteit en trouwen te maken hebben blijkt niet vanzelfsprekend te zijn. Ook voor niet-Christenen kan deze lezing handvatten geven om het gesprek aan te gaan.

De avonddienst begint om 19:30 met inloop vanaf 19:00. Tijdens de inleiding zal er een kort moment zijn om vragen in te dienen waarvan een aantal in de beschikbare tijd door Oscar beantwoord zullen worden.

 

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling