Jeugd Special met Hanne de Vries en band

30 augustus 2021

Love Revolution Tour

Datum:                   Vrijdag 1 oktober 2021
Aanvang:               20:00  (inloop 19:30)
Muziek:                  Gospel/aanbidding Hanne de Vries en band
Locatie:                 Bethel, Lanen, 65 Harlingen

Entree:                  GRATIS

Na een reeks zomertuin concerten van Hanne de Vries gaat deze bekende aanbiddingsleider met zijn band en stichting Love Revolution opnieuw een tour starten door Nederland. Bethel gemeente Harlingen heeft de primeur en de aftrap zal plaats vinden in de baptistenkerk Bethel Harlingen. Hanne en band maken prachtige muziek en teksten  die veel jongeren (maar ook ouderen) aanspreekt. Door middel van muziek willen ze mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Ons verlangen is om de jeugd een fantastische avond te geven waarin ze elkaar kunnen ontmoeten en bemoedigd mogen worden door de muziek en de boodschap in de liederen. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een gratis drankje waarna er tussen de twee blokken van ca. 45 minuten nog een pauze is waar u ook nog een drankje/ versnapering kunt kopen. 

 

Deze interkerkelijke jongerendienst/concert is Gratis toegankelijk en na afloop is de mogelijkheid om na te praten en een gratis drankje (alcoholvrij) te nuttigen. Om dit soort specials mogelijk te maken kunt u bij de ingang een vrijwillige bijdrage geven (contant, machtigingskaart of via QR code van de GIVT app)

 

Er is geen coronapas/testbewijs nodig!

 

Op deze site en op onze facebookpagina zullen we eventuele veranderingen die volgen ook melden.

Via het onderstaande linkje of door het scannen van de QR code kunt u kaarten bestellen.
De toegang is GRATIS en er is 60% bezetting mogelijk.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/bethelharlingen

 

 

 

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling