Bethel Special met Maria Markesini

21 januari 2020

Een stem, duizend kleuren

 

Datum:             zondag 9 februari 2020

Aanvang:         09:30

Overdenking:  ds. René Millenaar

Muziek:            Maria Markesini & Bethel Band

 

 

De eerste Bethel Special van dit jaar op de zondagochtend van 9 februari zal worden ingeluid door René Millenaar met de medewerking van jazz zangeres en performer Maria Markesini. De van oorsprong Griekse internationale klassieke pianiste en jazz-zangeres, die in Nederland woont, wordt beschreven in talloze Europese recensies als een fenomeen van onze tijd. Het combineren van niet alleen de twee  meest veeleisende soorten muziek, klassiek en jazz, maar ook twee totaal verschillende instrumenten, de piano en de stem, leidde ertoe dat Maria het Europese publiek en de pers in razend snel tempo won met haar authentieke stijl en zeldzame muzikaliteit.


Ze werd geboren op het eiland Kefalonia en is getogen in Griekenland. Na haar studie klassieke piano aan het Conservatorium van Athene en haar afstuderen aan het Conservatorium van Rotterdam in Nederland en het Koninklijke Conservatorium van Brussel in België, vervolgde Maria haar studie als jazz-zangeres en performer. Tegenwoordig verdeelt zij haar optredens tussen recitals van klassieke piano, jazz en gospel concerten en samenwerkingen met symfonie orkesten in heel Europa.

 

Na een mini-concert op de vleugelpiano zal er een overdenking plaatsvinden door René Millenaar. U bent van harte welkom op de Lanen 65 om 09:30. De deuren gaan om 09:00 open. Wij adviseren u om op tijd te komen in verband met de verwachte drukte.

 

Bekijk de poster

 

 

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling