Actie in aanloop naar de Paasviering op 4 april gestart

19 maart 2021

Inmiddels zijn er al honderd tasjes aan kinderen uitgedeeld met daarin een bouwpakketje van een vlieger. In het tasje zit ook het uitgeschreven verhaal over een Vlieger met de verwijzing naar het belang van het hebben van een connectie met je maker. Ook zit er een uitnodiging bij om 3 april te komen vliegeren op het strand van Harlingen. Uiteraard op meer dan 1,5 meter afstand anders raken de touwtjes van de vliegers in de knoop. 

 

De paasdienst heeft als overkoepelend thema: ‘Van God los?’. Ook hier zal het verhaal van de vlieger worden verteld en uitgelegd door René Millenaar.  Een viertal zangers vanuit de Baptistengemeente is al druk aan het oefenen om een aantal mooie liederen te gaan zingen. Dit kwartet staat onder leiding van pianiste Joanne Millenaar. 

 

Alle kinderen, groot en klein kunnen een bouwpakketje krijgen. Wil je ook meedoen en een tasje ophalen? Whatsapp dan even met Ragnhild Leijenaar: 06-48398589. Zolang de voorraad strekt. De Paasviering is 4 april te bekijken op het YouTube kanaal van Bethel Harlingen en begint om 10:00.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


<<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling