Spaar actie zondagsschool

Spaaractie Familie van Veelen

Zondagsschool ‘De Parels’ spaart al enkele jaren voor het kindertehuis van de familie van Veelen in China. Hans en Marianne van Veelen komen uit Nederland en wonen sinds 2001 in China. Daar hebben ze een kindertehuis voor Chinese kinderen met een handicap. Op dit moment dragen ze in China zorg voor 16 kinderen. De meeste kinderen hebben het syndroom van Down. Ze zijn blij dat ze voor ze mogen zorgen en dat ze bij hun wonen. Ze hebben hulp van Chinese werkers en ze krijgen ook hulp van buitenlanders. Ook krijgen ze regelmatig hulp uit Nederland.
Op hun website staan nieuwsbrieven en foto’s. http://www.stichtingjoyce.nl
Marianne van Veelen is ook al eens bij ons op de zondagsschool geweest om over de kinderen uit het kindertehuis te vertellen ook mochten de kinderen van de zondagsschool haar toen vragen stellen.
Als de kinderen naar de zondagsschool komen mogen ze geld mee nemen voor in het speciale spaarpotje wat we hebben voor de familie van Veelen.
Af en toe doen we met de zondagsschool een speciale actie voor de familie van Veelen.
De laatste actie met de slogan ‘Wij mogen van onze rijkdom delen met de kinderen van de familie van Veelen’ was in 2013.

 Groeps foto