Zondagsschool

Onze zondagsschool heet “De Parels” en is niet alleen voor kinderen die onze diensten regelmatig bezoeken maar ook voor kinderen die af en toe te gast zijn. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom!

De kinderen gaan eerst mee naar de dienst en na een speciaal moment voor de kinderen gaan zij  naar de zondagsschool. Onze  zondagsschool is verdeeld in 3 groepen. De jongste groep  4-7 jaar. De middengroep 7-10 jaar en de oudste groep 10-12 jaar.
Tijdens de zondagsschool staan de kinderen centraal en geven we les op een Bijbelgetrouwe, eigentijdse en creatieve manier. We bidden, zingen, vertellen, lezen, knutselen en spelen met de kinderen. Met liefde en heel veel plezier! We vinden het heel erg belangrijk dat de kinderen weten dat God heel veel van hun houdt en dat het hebben van een persoonlijke relatie met Jezus het mooiste is wat er bestaat! Wij stellen ons vertrouwen op God en geven de kinderen de ruimte om op Gods tijd de Here Jezus te leren kennen en een relatie met Hem op te bouwen.
Ook vinden wij het erg belangrijk dat de kinderen met veel plezier naar de kerk toe komen.
Met Pasen vieren we dat de Here Jezus voor ons is opgestaan met een paasontbijt, waar vriendjes en vriendinnetjes ook welkom zijn.
Als de zomervakantie begint gaan we gezellig met z’n allen picknicken in één van de mooie speeltuinen van Harlingen en met Kerst vieren we uitgebreid de geboorte van Jezus in de kerst gezinsdienst en met een mooie musical.
Als u er een beeld bij wilt hebben kijkt u dan eens bij onze foto’s.

Wilt u meer informatie over onze zondagsschool neemt u dan contact op met Rada Toering 0517414319

Spaaractie zondagsschool
Actie voedselbank
Bezoek voedselbank
Verslag kerstmusical 2013
Foto’s Kerstmusical  2013  
Foto’s Picnick 2013
Foto’s Pasen 2013
Uitleg over de Tabernakel