Kinderconcerten

Kinderconcerten  Harlingen 

Hanerak 33, 8862 DD Harlingen

bankreknr.  NL14  INGB  0004 7582 00 

email: kinderconcertenharlingen@hotmail.com

 

Kinderconcerten Harlingen is nu ruim 5 jaar actief in Harlingen en weet steeds weer ontzettend leuke kinderconcerten en optredens te organiseren. Interessant voor een breed publiek. Zo zagen we tweemaal het muzikale duo Elly en Rikkert Zuiderveld, het grappige stel Dop en Kurk en ook  kindertheatermaker Jo de Rijck met Schaapjes tellen. En alsof het allemaal nog niet leuk genoeg is, komt op zondag 23 november 2014 Gert van de Vijver naar de Grote Kerk. Hij is de Zandtovenaar, die op televisie veel kijkers trekt, zowel jong als oud. Maar hij geeft ook spetterende live shows.

Het is een fascinerende wereld van  zand, licht en magie. Hij strooit, veegt en schuift met hand en zand op een imposante lichtbak. En zo creëert de Zandtovenaar allerlei levensechte dieren of vormen.  De allerkleinsten kunnen raden wat er verschijnt. Voor de wat oudere kinderen is het zandschilderen een betoverend schouwspel. En voor volwassenen is het een rustgevend en mystiek scheppingsproces.

Het publiek betaald een lage entree prijs. De reden hiervoor  is om een heel breed publiek, vanuit alle lagen van de samenleving , te kunnen bereiken. De leden van Kinderconcerten Harlingen probeert ieder jaar om subsidies aan te vragen.  Gelukkig zijn er ook een paar bedrijven die ons sponsoren. Toch zijn ieder jaar de kosten veel hoger dan de inkomsten.  De leden van Kinderconcerten Harlingen zijn dan ook heel blij met giften van mensen die ons een warm hart toe dragen.  Dus, kunt u een klein bedrag missen, dan is dat heel erg welkom. 

Maar, vergeet vooral niet in uw agenda te vermelden en zegt het voort:

23 november 2014 16.30 de Zandtovenaar in de Grote Kerk.

4 euro per persoon

Voorverkoop start 1 september  voor inlichtingen kunt u mailen naar Kinderconcertenharlingen@hotmail.com

Rekening nummer NL14  INGB  0004 7582 00