Overdenking

Woorden van Gods liefde

 

 

 

 

Hij en ik, samen op weg, Hij laat mij nooit alleen.
Hij is mijn Helper, waar ik ook ga, en altijd om mij heen. (Hebr.13:5,6)

Als je vandaag je huis verlaat en op weg gaat, denk dan niet: ‘Dit wordt weer een dag zoals alle andere dagen.’ Want dit is de dag die Ik heb gemaakt! Ik geef deze dag aan jou, en Ik verlang ernaar om ook vandaag met Mijn liefdevolle zorg er voor jou te zijn.

Ik dring Mijn liefde niet aan je op. Wanneer je Mij uitnodigt om met je mee te gaan, dan baan Ik voor jou de weg. Ik ga voor je uit, om jou de weg te wijzen. Ik weet al je vragen en waar jij tegenop ziet, en Ik wil je leiden en helpen bij alles.

Wees je ervan bewust dat Ik bij je ben, ook als de weg moeilijk is en onbegaanbaar lijkt. Je mag in alles, in elke moeite, in elke uitdaging, in elke strijd, in iedere zorg terugvallen op Mijn genade. Ik ben jouw Leidsman. We gaan deze weg samen, en Ik weet en overzie waar je uitkomt. Naast Mij is de veiligste weg die je kunt gaan. Als je zelf geen uitkomst ziet, vraag het maar aan Mij, Ik geef jou Mijn wijsheid. Ik neem jouw onzekerheid van je over, en geef jou Mijn geloof en vertrouwen. Ik neem jouw vragen en geef je Mijn antwoorden. Ik help je om je gedachten op Mij gericht te houden. Ik vul je hart met Mijn vrede.

Je mag rustig uitzien hoe Ik met Mijn kracht, liefde en Mijn mogelijkheden voor jou het onmogelijke mogelijk maak. Dat is boven bidden en denken! Wat jij niet kunt, dat kan Ik wel, en dat werk Ik in je uit. Vertrouw je weg maar aan Mij toe, Ik zal het doen. Ik volbreng in jou Mijn wonderlijke werk!

Ik hou oneindig veel van jou! Jij deelt je leven met Mij, en Ik deel Mijn leven met jou! Ik geniet ervan om zo samen met jou op weg te gaan.

Psalmen 32:8, 37:5, 118:24 – spreuken 3:5,6 – Jesaja 41:10 – Marcus 10:27 – Efeze 3:16-20 – Filippenzen 4:6,7 – Hebreeën 12:2 – Jakobus1:5

Met toestemming van beheerder van Woorden van Gods liefde